slide1 slide2 slide3 slide4

Locatie

Neem contact op


Adres

Zorgboerderij Reek
De Steeg 2a
5375 KH Reek
Noord-Brabant


Contactpersoon

Riekie Kappen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0486 - 47 53 36

Zorgboerderij Reek is voor de weekend logeeropvang op zoek naar een

Pedagogisch begeleider (8-15 uur p/w)

Zorgboerderij Reek biedt in het weekeind logeeropvang voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar met gedragsproblemen.

Wij zijn op zoek naar een begeleider voor minimaal 2 weekeinden per maand 8 tot 15 uur per week.

Functie

Als pedagogisch begeleider werk je spelenderwijs aan de leerdoelen van de kinderen op de zorgboerderij. Dit gebeurd voor de kinderen onbewust en gaat hand in hand met de dagelijkse activiteiten op de boerderij. Daarnaast is er ook ruimte voor spellen en knutselactiviteiten. Als begeleider denk je mee over het activiteitenprogramma dat afgestemd is op de mogelijkheden van de kinderen. Begeleidingsplannen schrijven, hierop digitaal rapporteren in ONS en terugkoppeling geven aan de ouders/verzorgers is vanzelfsprekend onderdeel van je functie.

 

Wij vragen:

-          HBO werk- en denkniveau in de agogische sector (SPH, Pedagogiek of vergelijkbaar)

-          Bij voorkeur SKJ geregistreerd

-          Affiniteit met kinderen met o.a. ASS, ADHD, LVG, hechtingsproblematiek

-          Affiniteit met werkzaamheden op de boerderij

-          Ervaring in het werken met kinderen

-          Flexibel inzetbaar qua tijden en werkzaamheden

-          Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

-          Van aanpakken weten

Wij bieden:

-          Een uitdagende functie in een landelijke agrarische omgeving

-          Mogelijkheid om de combinatie te ervaren met Landbouw en Zorg

-          Een klein en betrokken team

-          Een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op verlenging.

-          Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gelijkwaardig aan de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening

Over het bedrijf:

Zorgboerderij Reek bestaat inmiddels 12 jaar. Doordeweeks bieden wij dagbesteding voor volwassen hulpboeren die ons helpen bij de werkzaamheden op en rond de boerderij. Van het verzorgen van de dieren tot tuinieren, van creatief bezig zijn tot klussen op het erf zijn de werkzaamheden waar wij zoal mee bezig zijn.
In de weekenden bieden wij (logeer)opvang aan kinderen (max. 15). Onze insteek is de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de activiteiten op de boerderij en de rust en structuur die het biedt. Wij werken kleinschalig.

Spreek deze functie jou aan?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Riekie Kappen. Een dagje meelopen op de zorgboerderij is onderdeel van de selectieprocedure.

Voor vragen bel 0486-475336.

 

Vrijwilligers

Heeft u enkele uurtjes per week over en vindt u het leuk en inspirerend om samen met onze medewerkers en hulpboeren te werken op onze zorgboerderij? Een vrijwilliger heeft niet de zorg over de hulpboeren, maar kan op een leuke en ontspannen manier kennis overdragenBent u creatief of heeft u ervaring met klussen? Of wilt u helpen met het verzorgen van onze dieren en meehelpen in onze kas en groentetuin? Onze organisatie kan uw hulp goed gebruiken!

Heeft u interesse, aarzel dan niet maar neem vrijblijvend contact op met Riekie Kappen, 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 0486 - 47 53 36

 

Open Sollicitaties

Staat uw droombaan er niet bij en bent u ervan overtuigd dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan uw motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Stages

Wij begeleiden stagiaires op alle niveaus in de sectoren zorg, dier en groen, zoals de opleidingen Pedagogiek, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Medewerker zorgboerderij en de opleiding Groen, zorg en onderwijs. 

Stageverzoeken zijn welkom. Stuur een duidelijke motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..