slide1 slide2 slide3 slide4

Locatie

Neem contact op


Adres

Zorgboerderij Reek
De Steeg 2a
5375 KH Reek
Noord-Brabant


Contactpersoon

Riekie Kappen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0486 - 47 53 36

Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan voor kinderen op zaterdag en op woensdagmiddag. Op die dagen kunnen de kinderen genieten van onze dieren en meehelpen met verzorgen. We doen dan leuke activiteiten die de kinderen vaak zelf kiezen. We zijn veel buiten te vinden, behalve als het weer te slecht is om buiten te zijn (als het bijvoorbeeld heel hard regent).

We eindigen de dag altijd met iets te drinken. Zo kunnen we de dag altijd rustig afsluiten (in de snoezelruimte) en even na kletsen wat er allemaal gebeurd is.

Begeleiding in groep

De begeleiding wordt veelal in groep aangeboden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen (leren) samen werken. Bijvoorbeeld samen de konijntjes voeren. Waarbij de ene de konijntjes lekker voer geeft en de ander water aanvult.

Kinderen kunnen veel van elkaar leren, daarom kiezen wij voor begeleiden in groep. Ook is het vaak leuker om dingen samen te doen dan alleen.

Begeleiding individueel

Ondanks dat er veel begeleiding in groep wordt aangeboden, is het ook mogelijk om individuele begeleiding te krijgen. Wij streven er naar om ieder kind ook de individuele aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Zo willen wij ervoor zorgen dat ieder kind zich gehoord en gezien voelt en er altijd iemand is waar hij of zij bij terecht kan.

Wanneer het even niet lukt om samen met de andere kinderen een activiteit te doen, kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn om individuele begeleiding aan te bieden.