slide1 slide2 slide3 slide4

Locatie

Neem contact op


Adres

Zorgboerderij Reek
De Steeg 2a
5375 KH Reek
Noord-Brabant


Contactpersoon

Riekie Kappen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0486 - 47 53 36

Zorgaanbod

Volwassenen met verschillende zorgvragen kunnen bij ons terecht.

Voor elke leeftijd kunnen wij de activiteiten op onze zorgboerderij aanpassen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen werk doet wat bij hem of haar past.

Zorgboerderij Reek is een zelfstandig initiatief. Het zorgaanbod kan gefinancierd worden vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). In samenwerking met de Stichting samenwerkende zorgboeren Zuid (Szz) bieden we ook Zorg in Natura (ZIN). Voor zowel PGB als ZIN is een geldige WMO- of WLZ-indicatie nodig. Wij werken samen met diverse AWBZ-instellingen.

 

Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding van maandag tot en met donderdag, van 09:00u. tot 16:00u. We beginnen en eindigen de dag altijd met een kop koffie of thee. Zo kunnen we rustig starten en afsluiten en hebben we genoeg tijd om even de dag door te spreken en een praatje te maken met elkaar.

Door de dag heen verzorgen we de dieren, maar als je liever in de tuin werkt, kan dit natuurlijk ook. Verder doen we verschillende creatieve activiteiten. Zo maken we bijvoorbeeld dienbladen en bloembakken.

 

Begeleiding groep

Wij bieden veelal begeleiding groep aan. Wij vinden het belangrijk om samen te werken. Je kunt immers veel leren van elkaar als je samenwerkt. Samendoen is vaak ook leuker dan alleen en zo kun je elkaar goed helpen.

Onze groepen zijn gemixt. Dat wil zeggen dat de leeftijden en zorgvragen uiteenlopen. Wij doen dit bewust omdat wij vinden dat de jongere van de oudere kunnen leren en andersom.

 

Begeleiding individueel

Naast de begeleiding in een groep proberen wij er ook altijd voor te zorgen dat iedereen individuele aandacht krijgt. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar ieders kunnen en interesses. Daar proberen wij dan ook zoveel mogelijk op in te spelen. Soms heb je gewoon even geen zin om met andere mensen samen te werken of werk je liever even alleen. Voor sommige zorgvragen is individuele begeleiding gewenst.

Wij proberen er zoveel mogelijk voor te zorgen dat iedereen gehoord en gezien wordt en de aandacht en begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of stuur een e-mail

naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..