slide1 slide2 slide3 slide4

Locatie

Neem contact op


Adres

Zorgboerderij Reek
De Steeg 2a
5375 KH Reek
Noord-Brabant


Contactpersoon

Riekie Kappen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0486 - 47 53 36

Verhuur en Recreatie

Midden tussen de weilanden aan ‘de oude Maas’ ligt Zorgboerderij Reek. De weidse omgeving waarin de Zorgboerderij ligt erkent zich door de rust die het uitstraalt.

Sinds april 2020 biedt de Zorgboerderij 3 appartementen te huur aan voor recreatie.

De sfeervol modern ingerichte 2- persoons appartementen “Boerderijzicht” en “Weidezicht” bevinden zich op de eerste verdieping van de Zorgboerderij.

Het 4- persoons appartement “Oma’s Huisje” gemeubileerd in de stijl van de jaren 70-80 ligt op de benedenverdieping achter in de Zorgboerderij. Dit appartement heeft een eigen toegang en is ook geschikt voor mindervaliden.

De 2-persoonsappartementen hebben een aparte slaapkamer elk met 2 eenpersoonsbedden.

Het 4-persoonsappartement heeft 2 slaapkamers met op elke slaapkamer 2 eenpersoonsbedden.

De comfortabele appartementen zijn allen voorzien van keuken, douche en toilet. De bedden zijn opgemaakt en er wordt gezorgd voor schone handdoeken. Het keukentje biedt de mogelijkheid om zelf een kopje koffie/thee te zetten en uw ontbijt te maken of een kleine maaltijd te bereiden en te bewaren in de koelkast in het appartement.

Er geldt een minimum verhuurperiode van 2 nachten. Huren voor een langere periode is bespreekbaar.

Voor meer informatie of reserveren email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of reserveer zelf via https://www.airbnb.nl/users/show/331278742

 

Wat is er te doen in de omgeving?

Het dorp Reek, gemeente Landerd, ligt aan de dijk van de oude Maasarm.

Voor een heerlijk dagje uit, ben je in Landerd aan het juiste adres. In Landerd kunnen fietsers en wandelaars hun hart ophalen. De gemeente bestaat uit drie dorpen; Zeeland, Schaijk en Reek. Deze dorpen zijn allemaal perfecte startpunten voor een wandeling of fietstocht door de natuur of dorpskernen. Daarnaast is er veel aan historie en cultuur te vinden in Landerd. Wat te denken van de Zuiderwaterlinie of de Bossche School architectuur?

In de directe omgeving van Reek ligt het bosrijke gebied Herperduin met overblijfselen van zandverstuivingen en daarnaast zijn er een aantal vennen in het gebied. Het terrein van Herperduin maakt deel uit van een ecologische verbindingszone in de richting van het Natuurpark Maashorst.

De Maashorst het oergebied in Brabant. Spot de Wisent, Tauros en Exmoorpony. Vind de Wijstgronden: een uniek natuurverschijnsel uit onze regio. Ontdek oerschatten en andere historische vondsten midden in de natuur. Trek je wandelschoenen aan en trek De Maashorst in! 

Op fietsafstand van Reek liggen de historische vestigingsstadjes Ravenstein en Grave.Deze monumentale binnensteden nodigen u van harte uit om rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen en restaurantjes die de stadjes rijk zijn.
Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten te beleven, en voor de inwendige mens staat de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid garant.

Er is genoeg te ontdekken. Tot ziens!

Voor meer informatie of reserveren email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of reserveer zelf via https://www.airbnb.nl/users/show/331278742