slide1 slide2 slide3 slide4

Locatie

Neem contact op


Adres

Zorgboerderij Reek
De Steeg 2a
5375 KH Reek
Noord-Brabant


Contactpersoon

Riekie Kappen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0486 - 47 53 36

Vacatures

 

Vrijwilligers

Heeft u enkele uurtjes per week over en vindt u het leuk en inspirerend om samen met onze medewerkers en hulpboeren te werken op onze zorgboerderij? Een vrijwilliger heeft niet de zorg over de hulpboeren, maar kan op een leuke en ontspannen manier kennis overdragenBent u creatief of heeft u ervaring met klussen? Of wilt u helpen met het verzorgen van onze dieren en meehelpen in onze kas en groentetuin? Onze organisatie kan uw hulp goed gebruiken!

Kijk hier voor ons vrijwilligersbeleid.
Kijk hier voor de vertrouwenspersoon.

Heeft u interesse, aarzel dan niet maar neem vrijblijvend contact op met Riekie Kappen, 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 0486 - 47 53 36

Open Sollicitaties

Staat uw droombaan er niet bij en bent u ervan overtuigd dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan uw motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Stages

Wij begeleiden stagiaires op alle niveaus in de sectoren zorg, dier en groen, zoals de opleidingen Pedagogiek, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Medewerker zorgboerderij en de opleiding Groen, zorg en onderwijs. 

Stageverzoeken zijn welkom. Stuur een duidelijke motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..